Status uge 19
 

Det bliver desværre en af de kedeligste status opdatering jeg har lavet.
Tirsdag startede vi vores forhandlinger, og jeg vil lyve hvis jeg sagde at det ser godt ud. Gate Gourmet’s økonomi ser sort ud, der er ingen ordre i ordrebogen, og det bliver desvære uundgåeligt at der ikke kommer fyringer.
Situationen fra vi modtog hjælpepakken og til idag, er en helt anden. Den gang tænkte vi at det hele er overstået om et par måneder, men det ser desvære ud til at kris
en kommer til at sætte dybe spor i vores branche, langt ind i fremtiden.
Vi har haft et samlet bestyrelsesmøde idag, hvor der er blevet informeret, om den kedelig situation vi står i.
Det som det handler om for os, er at arbejde benhårdt for at bevare så mange arbejdspladser som muligt, og for dem af jer der desværre vil blive fyret, at prøve at finde nogen tålelige løsninger for jer, med blandt andet uddannelse, og hjælp til jobsøgning.
Vi kan desværre ikke skrive så meget mere, da vi ligger i forhandlinger. Jeg ved at der er 1000 spørgsmål der presser sig på, men håber på jeres forståelse for, at vi ikke kan sige noget konkret endnu.
Jeg er sikker på at lufthavnen generelt vil bestå, og jeg er også sikker på, at vores arbejdspladser vil komme igen, måske ikke 100 %, men mange vil komme igen, de to store spørsmål er - Hvornår begynder passagererne at komme igen, og hvad gør vi i mellemtiden.

Kammeratlig hilsen
Carlsen og Jan.