Status og info uge 26
 

Der er stadig ikke fastsat dato på de kommende forhandlinger, og tiden er ved at indhente os. Vores hjælpepakke ( trepartsaftale ) udløber om 16 dage den 8/7, og der er ikke kommet nogen konkrete udmeldinger fra Zürich eller ledelsen i Danmark. Jeg har haft samtale med Thomas Guldager vores nordiske direktør i dag, han kunne og ville heller ikke komme med nogle konkrete svar på om vi skal ud i fyringsrunder eller om vi tager sidste del af hjælpepakken.
Men nogen ting er på plads, så derfor vil jeg indkalde til fyraftensmøde for de timelønnedes klub, på torsdag den 25/6 nede i 3F.

FYRAFTENSMØDE
Torsdag den 25/6-20 i 3F Kastrup
Da 3Fs lokaler er hårdt belastet på grund af afskedigelser i de andre store klubber i lufthavnen, så har vi fået tildelt lokale fra kl 16 til 23, og en anden udfordring er at vi kun må samles 70 personer af gangen efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.
Så derfor må vi desværre dele os op i hold.
Der vil blive lagt 3 begivenhed op på Facebook Infogruppen, og så må vi bruge først til mølle princippet. Det er meget vigtigt i kun tilmelder jer hvis i ved i kan komme, da der kun er den tid og pladsen til rådighed.

Der vil selvfølgelig blive serveret en sandwich og lidt vådt til ganen.

 

Er du ikke på Facebook, kan du tilmelde dig, ved at sende en sms til Jan (61775437), som vil give besked om hvilke af de 3 møder der er plads på.

 

Dagsorden :
-SIFU
-Arbejdsfordeling
-GG’s tilstand lige nu.
- hvad forventer lufthavn, efter corona
-Div.
- spørgsmål fra salen.

forbehold for ændringer i dagsorden.

Kammeratlig hilsen.
Bestyrelsen i de timelønnede klub.