Status uge 39.

 

Forhandlingerne i forbindelse med de opsagte lokalaftaler er stadig i gang, der er dog langt mellem møderne. Vi er stadig langt fra hinanden, men Intet er afgjort endnu.

 

Den 23/9 skulle der afholdes SU møde, og vi havde flere punkter til mødet, blandt andet systematiske lønfejl, kantine og pauser. Mødet blev desværre aflyst.

 

Der har været spørgsmål om, hvad firmaet kan trække af vores indestående timer.

I starten af marts, blev der indgået en midlertidig aftale, om ”hjemsendelse i forbindelse med Corona”.

Aftalen giver ved overtallighed grundet produktionsnedgang, ledelsen lov til at hjemsende folk. Dette fravær afregnes, ved at trække fra indestående på timebanken (E-timer, K-timer, feriefri, MBF, seniorferie/orlov, afspadsering og evt. overskydende ferietimer). Har man intet stående, kan man stå i minus, op til 50 timer, som man ikke skal betale tilbage.

Det vil sige, at de ikke kan trække timer ud af din løn, selv om du skylder timer.

 

Vi har inspiceret lokalerne og forholdene i Bella Centret, hvor vi afholder den ekstraordinære generalforsamling, som en del af klubbens medlemmer, i henhold til klublovene, har forlangt afholdt.

Bella Centret lever fuldt ud, op til myndighedernes anbefalinger, så man kan trygt møde op.

Vi forventer at der kommer mere info om den ekstraordinære generalforsamling på fredag, efter at vi har rådført os med en ekspert inden for love og regler omkring sådan en afholdelse, da vi jo vil sikre os at det hele går rigtigt til.

 

Kammeratlig hilsen

Bestyrelsen

De Timelønnedes klub