Status uge 46.

 
 
2. bølge af covid-19 har ramt os- og hårdere end forventet. Næsten hele Europa og store dele af Verdenen er lukket ned. Det har selvfølgelig stor indflydelse på flytrafikken ud af København.
Det vil betyde, at vi er en for stor bemanding på arbejde ift. til afgange og produktion. Det vil derfor betyde, at vi sætter plan B i gang
 
Plan B går bl.a. ud på at sende alle, som ikke i forvejen er på lærlinge kontrakt på kursus.
Der er i første omgang tale om 21 kollegaer fra produktionen, som skiftevis vil være afsted på kursus. De 21 kollegaer vil være fordelt på 2 hold, som vil være væk skiftevis 2 x 7 uger.
Det betyder desværre også, at der vil være mangel på personale i weekenden. Derfor er vi nødsaget til gå over på tørne med fri hver tredje weekend i produktionen.
Jeg er udmærket godt klar over at det er en skidt situation, men det er gjort for at undgå fyringer.
Ydermere bliver vi nok nødt til at forlænge aftalen med +/- 50 timer og nedsatte varsel på tørn ændringer, da det ud fra de tal og prognoser vi får fra vores kunder, er svært at planlægge trafikken.
 
Gate Gourmets økonomi er helt i bund, og der vil derfor komme flere tiltag. De nye tiltag er ikke færdig forhandlet endnu, men det vil I høre, når underskrifterne er sat.
 
Der har været en smule stille fra klubbens og min side af. Det er ikke fordi, at vi ligger på den lade side, men på grund af at vi bruger en masse tid på at afslutte sagerne på vores gamle kollegaer.
 
I næste uge tager Bestyrelsen og jeg på 2-dages seminar, hvor tiden vil blive brugt på at evaluere på hele Corona-forløbet- fra start til nu. Vi vil bl.a. også bruge tiden på at gøre klar til kommende lokal forhandlinger, som ellers har stået stille de sidste par måneder. Derudover vil vi lave vores bud på en plan C klar.
 
Lige til sidst skal der lyde en stor, men høflig opfordring fra Bestyrelsen og jeg. Både jeg og Bestyrelsen er sendt på kursus og efteruddannelse- så skal I have fat i mig eller en fra Bestyrelsen, så kan det KUN ske mellem kl. 08.00 - 10.00 på telefon tel. 52508850.
 
Der vil komme yderligere info ud i næste uge efter vi har været på seminar.

 

Med kammeratlig hilsen
-Jan Thomsen