Jule hilsen fra tillidsmanden B1

 

 

Hej Alle kolleger i DTKGG

 

Nu er julefreden efterhånden ved at sænke sig over hele landet og der med også Gate Gourmet.

Det har på mange måder været et spændende år. Det har siden d.14 april da vi tog imod de første nye kolleger, været en kæmpe udfordring vi sammen stod over for. Vi har til dato gjort et kanon stykke arbejde, og har da også fået ros fra SAS, men når det så er sagt, har vi desværre også måtte sige farvel til en del kolleger der i sidste ende alligevel ikke blev plads til.

På det faglige plan, fik vi valgt tillidsmand og sikkerhedsrepænsteater på B2 og suppleret op på B1. Vi i bestyrelsen, har for nyligt afholdt et seminar hvor vi alle var samlet, og fik lagt en strategi for hvordan vi skal takle den kommende overenskomst forhandling, som vi forventer nok bliver en hård nød at knække.

Vi vil i starten af det nye år holde et par fyraftensmøder, hvor vi kan få input fra alle jer, samt fortælle hvad vi har af planer for de kommende forhandlinger.

 Vi har i den seneste tid rejst en del faglige sager, en del flere end vi har gjort før, jeg tror det er en følgevirkning af det vokseværk vi har oplevet i Gate Gourmet.

Der er kommet nye øjne på, hvordan vi skal fortolke vores lokalaftaler, og det er da også endt med en del små skænderier om hvordan den skal fortolkes, og når vi ikke kan blive enige, ja så rejser vi jo sagen fagligt.

 Nå men for at dette ikke skal komme til at ligne min årsberetning må jeg nok hellere slutte her.

 Jeg vil blot sige GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL ALLE KOLLEGER på A. P. Møllers Alle og Amagerlandevej eller bedre kendt som B1 & B2

Mvh

Formand

Jens O S Larsen

DTKGG