AKTIVITETSUDVALGET

Din vej til gode oplevelser sammen med dine kollegaer.

 

Aktivitetsudvalget har lige inviteret til en tur på Bakken med mad og drikke og togturen betalt samt en dejlig gratis musik oplevelse med Pink Floyd Projekt.
Desværre var  vi kun 5 medarbejdere fra hele fabrikken som havde lyst til dette tilbud og vi fik en skøn, sjov og hyggelig aften
 på Bakken. Fed koncert og godt vejr,  bagefter væltede vi et par boder for deres gevinster vi slæbte hjem med chokolade og store bamser og vi afsluttede med små fadbamser på en restaurant.
Dejlig tur tak for det.
Se billeder fra en god tur.

 

Du og dine kollegaer kan også komme på tur eller lave en aktivitet
og så kan i søge penge til jeres arrangement via aktivitetskassen.
Aftal med nogle kollegaer fra din afdeling hvem som er tovholder på jeres  tur og hent et ansøgningsskema på tillidsmands kontoret så er i godt på vej til at få gang i jeres aktivitet med støtte fra aktivitetsudvalget ( typisk får man 50- 100 kr på deltager ) 
Aktivitetsudvalget yder støtte til alle former for sociale aktiviteter som er med til at styrke sammenholdet og fællesskabet i din afdeling og på fabrikken. Alle medlemmer fra de faglige klubber fra 3F og RBF kan søge tilskud og man kan kun få støtte 1 gang pr. år til det sammme arrangement.
Det betyder at hvis i finder ud af i vil ud og spise sammen i en gruppe eller en afdeling  kan den samme person kun deltage 1 gang pr. år  til en tur ud og spise, men kan godt deltage i andre arrangementer som bliver planlagt.

KOM I GANG!

Få en god ide til en tur eller arrangement, find en tovholder, hent et ansøgningsskema og pengene er på vej. Ansøgningsfrist inden for 14 dage før jeres tur/ arrangement. 
Har i spørgsmål vedrørende Aktivitetsudvalget og støtte m.m.er Per altid at træffe hver fredag på tillidsmands kontoret eller ring 

Tlf. 30 42 64 68  

Gode aktiviteter og ture 

Med sommerlig hilsen
AKTIVITETSUDVALGET