11/7 2021

Informationsbrev fra Bestyrelsen:

 

 

Kort information fra klubben.

Glædeligt at se så mange af vores gamle kollegaer komme tilbage.
Tag godt i mod dem.

Der har været lidt snak om hvilken løn, de bliver ansat til.
Alle som bliver ansat vil starte som tilkalder frem til 1/10, derefter vil de få tilbudt fastansættelse enten på fuld-eller deltid. Deres løn vil være i følge overenskomsten, som betyder, at hvis der er gået mindre end 9 måneder fra sidste arbejdsdag, og til de starter igen, vil de beholde deres anciennitet og fortsætte på deres gamle løn og vilkår.
Er der gået mere end 9 måneder starter de desværre forfra, som en ny ville gøre.

Som skrevet tidligere er ALLE vores lokalaftaler opsagt af ledelsen. Dette betyder, at vi den næste måned vil være til forhandlinger. Jeg håber gevaldigt på, at vi kan forhandle en god løsning på plads, og at vi ikke bliver slagtet ligesom mange andre firmaer i lufthavnen.
Vi var til første forhandling i tirsdags, hvor vi skulle mærke hinanden an. Næste møde er på mandag den 12/7. Under forhandlinger er det ikke tilladt at informere ydeligere, men Kim og jeg er selvfølgelig i løbende dialog med bestyrelsen.

Generalforsamling vil blive afholdt den 29/7. Det er vigtigt, at I alle møder op, da det er vigtigt for os at høre jeres mening op til forhandlingerne.

Med kammeratlig hilsen
Jan og Bestyrelsen.